Stiltedag

“ Helaas geen geplande stiltedagen meer in 2024. ”

Kom je ook genieten van een heerlijke dag in stilte op Voedselbos Ermelo? Samenzijn in stilte op deze mooie plek waar mens, dier en natuur samen mogen floreren. Het nodigt uit om te ontspannen, te landen in jezelf, in het nu te zijn en om de verbinding met jezelf en alles om je heen dieper te kunnen ervaren.

Breng een dag door in stilte, zonder afleiding van je telefoon en sociale interacties. Kom tot rust met yoga, (wandel-) meditatie, tijd voor jezelf, je handen in de aarde en een lunch met vers geoogste ingrediënten uit het voedselbos.

“ Breng 20 minuten per dag door in de natuur, tenzij je het heel druk hebt dan minimaal een uur. ”

Marco, Eva en Nonke

Ze hebben elkaar gevonden in hun liefde en passie voor natuur, cultuur en voedselbossen.

Nonke is yoga- en meditatiedocente en zal de yogasessies, (wandel) meditaties en eindontspanning begeleiden.

Marco en Eva dragen zorg voor het voedselbos en de moestuin. 

Met z’n drieën staan zij voor jullie klaar. Zij begeleiden jullie met een heerlijk programma vol ontspanning en zorgen dat je je zorgeloos aan de stilte kunnen overgeven.

Programma

Vanaf 9.30 ben je welkom en staat de koffie en de thee klaar. 

 

We starten om 10u met een korte uitleg en inleiding. Hierna gaat de stilte in en zullen we tot aan de middagpauze afwisselend samen in de moestuin werken, yoga doen en zowel zittend als wandelend in meditatie doorbrengen. 

 

Om 12u staat er een heerlijke vegetarische lunch klaar met ingrediënten van het land die we ook weer in stilte zullen nuttigen.

 

Na de middagpauze gaan we ook weer samen in de moestuin werken, yoga doen en zowel zittend als wandelend in meditatie doorbrengen en sluiten we af met een lange liggende diepe ontspanning. Gedurende de dag zal er ook ruimte zijn voor vrije invulling. 

 

Om 17u sluiten we gezamenlijk af.

 

“ Gun jezelf een dag in stilte. ”

Ervaringen 

In 2024 organiseren Eva, Marco en Nonke de stiltedagen voor de eerste keer. De fijne ervaring met stilte willen ze graag met je delen tijdens een stiltedag.

 

Marco: “Het stil zijn in de natuur geeft mij enorm veel. Ik zie de wereld om me heen helderder en kan elk moment omarmen.”

 

Nonke:”De stilte is er altijd ook al is alles in en om me heen in beweging. Ik leer aanwezig en open te blijven in alles wat zich aandient.“

 

Eva: “De rust in mijn hoofd, die ik voel door stil te zijn in de natuur,voelt heerlijk.“

 

Tips

Ervaring met yoga en meditatie is niet nodig. Op deze dag praten of lezen we niet en zetten we onze telefoons uit.

Kosten

60 euro inclusief vegetarische lunch, koffie, thee, lekkers, fruit. Mocht je nog geen lid zijn van het voedselbos ben je wel welkom op deze dag.

“ Door stilte en het zijn in de natuur kom je dichter tot jezelf. ”

Waar vindt deze dag plaats

Rij het zandpad op naar Nijkerkerweg 34 te Ermelo. Hou rechts aan voor het huis tot aan het voedselbos.

Aanmelden Stiltedag niet meer mogelijk

Stiltedag

Kom je ook genieten van een heerlijke dag in stilte midden in het groen op Voedselbos Ermelo? Kom tot rust met yoga, (wandel-) meditatie, tijd voor jezelf, je handen in de aarde en een lunch met vers geoogste ingrediënten uit het voedselbos.