FAQs

Wat zijn de nadelen van een voedselbos?

Het oogsten in een voedselbos is complex. Het vergt een forse investering in geld en vooral ook in tijd de eerste jaren. Wegen de voordelen op tegen deze nadelen van een voedselbos? Hieronder een aantal van de nadelen die wij hebben ervaren.

Krijg ik mijn krat groentes thuisbezorgd?

Nee dat niet. We proberen als er veel mensen bij elkaar in de buurt wonen, dat het op vrijdag of zaterdag bij een pickup point bij iemand thuis binnen een straal van 1 km wordt gebracht. Ophalen en meehelpen verdelen mag ook. Via een simpele app/website kun je aangeven wanneer je waar oogst wil ophalen.

Wanneer betaal ik als deelnemer?

Als je je aan hebt gemeld als deelnemer wordt je opgenomen in de administratie en binnen 1 a 2 maanden kun je de eerste afschrijving van je rekening verwachten. Je kunt je donatie altijd stopzetten. Mocht je situatie veranderen of ons voedselparadijs niet aan je verwachtingen voldoen kun je altijd per direct opzeggen. Ook kun …

Wanneer betaal ik als deelnemer? Lees meer »

Is het voedselbos te bezoeken door iedereen?

Het voedselbos is altijd vrij toegankelijk voor de leden. Het is niet standaard opengesteld voor iedereen. Elke eerste zaterdag van de maand van 11:00 tot 12:00 geven we een rondleiding, waarbij we het voedselbos wel openstellen. Mocht je het voedselbos willen bezoeken neem dan contact met ons op.